Produkten har lagts till i varukorgen!

Lager/logistik

 

Vi söker en duktig och ordningsam/punktlig medarbetare som skall jobba med vårt team på företagets centrallager i Sätila.

 

Arbetsuppgifter

  • Hantering av lager/logistik
  • Lastning och lossning av material
  • Containertömning
  • Plock och pack av material
  • Truckkörning

 

Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du har tidigare erfarenhet och goda kunskaper i ovanstående arbetsuppgifter. Du är van att alltid sätta företaget och kunden i fokus. Du skall minst ha gymnasiekompetens och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har någon teknisk utbildning eller förståelse genom erfarenhet. Praktiskt lagd med erfarenhet av lager/logistik är ett krav och du har B-körkort.

 

Villkor

Som person är du serviceinriktad, ordingsam, målmedveten, strukturerad och lojal. Du skall tycka om att jobba i högt tempo vilket kräver en hög stresstålighet. Du skall vara social och ha lätt för att få kontakt med andra människor. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat.

 

Tjänsten är på heltid och påbörjas med en provanställning som tillsätts omgående. Löpande intervjuer.

Ansökan skickas till: ansokan@monzon.se

 

Om MonZon

Vi är tredje generationens svenska ställningsentreprenörer från familjen Månsson. Vi lanserade varumärket MonZon 2005 och arbetar alltid hårt för att underlätta för ställningsmontören. Vi utvecklar och tillverkar ställnings- och väderskyddssystem enligt bl.a AFS 2013:4 Ställningar och SS-EN 12811. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Vi leder branschutvecklingen med innovativa lösningar och konkurrenskraftiga priser.

 

Kontaktperson

Stina Himell, personalansvarig. Telefon 031-773 04 34, ansokan@monzon.se

Kategorier
Övrigt