Produkten har lagts till i varukorgen!
Svenska

Vinterväv

En vinterväv eller ställningsduk är en robust och isolerande textilprodukt avsedd för användning under kalla och snöiga förhållanden. Denna typ av duk är konstruerad för att ge effektivt skydd och isolering mot väder och vind, samtidigt som den upprätthåller en stark och hållbar struktur.

Materialet i vinterväven är bestående av tåligt och vattenavvisande tyg, vilket gör den lämplig för att stå emot snö, regn och kyla. Dukens konstruktion och kvalitet är noga utformade för att hålla väderförhållanden utan att kompromissa med dess prestanda.

Vintervävar och ställningsdukar används ofta för att täcka byggställningar, fordon, båtar eller andra objekt som behöver skyddas mot vintervädrets påfrestningar. Denna typ av duk är utformad för att klara av de extrema förhållandena som kan uppstå under vintern, och den kan även ha isolerande skikt för att minska värmeförlust och kondensbildning.

Den överlägsna kvaliteten på en vinterväv eller ställningsduk gör den till ett oumbärligt verktyg för att bevara och skydda olika föremål och strukturer under den kalla årstiden.

Vi erbjuder två olika vintervävar: 

- Vinterväv 3.3 x 36 m (180gkvm)            - Vinterväv 3.3 x 36 m (320gkvm)

 

 

           

                                                         


Montera din vinterväv enkelt med våra fäststroppar

 

 

  

 

 

 

 

Kategorier
Handla
Information