Produkten har lagts till i varukorgen!
Svenska

MonZons prisgaranti ger dig trygghet och värde

MonZons byggnadsställningar är tillverkade med högsta kvalitet och uppfyller alla gällande säkerhetsföreskrifter. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser, och vi backar upp detta med vår prisgaranti.

Garantin innebär att MonZon matchar priset på alla sina modul- och ramställningar med typgodkännande från RISE (Research Institutes of Sweden, tidigare SP), om du hittar en motsvarande ställning till ett lägre pris hos en annan leverantör.

Detta innebär att du kan vara säker på att du får det mest värdefulla för din investering när du köper en byggnadsställning från MonZon. Våra ställningar är tillverkade av högkvalitativa material och är lätta att montera och demontera. De är därför ett effektivt och säkert alternativ för alla typer av byggnadsprojekt.

Om du hittar en motsvarande ställning med typgodkännande från RISE till ett lägre pris hos en annan leverantör, kontakta då MonZon så matchar vi priset.

Så här fungerar MonZons prisgaranti:

  • Hitta en motsvarande modul- eller ramställning med typgodkännande från RISE till ett lägre pris hos en annan leverantör.
  • Kontakta MonZon och meddela oss priset.
  • MonZon matchar priset och skickar dig en offert.

Beställ din byggställning hos MonZon idag och få den levererad direkt hem till dig!

Kategorier
Handla
Information